Heihei! 

Tenkte å ta en anbefaling av ansiktsskrubben jeg bruker. Den er fra La Thèrapie Paris, og den funker veldig bra!
Inne i tuben er det en slags kremaktig greie med små sandkorn i. Sandkornene åpner porene så de får luft, og det er veldig bra for huden. 
Jeg bruker å ta den på når jeg dusjer, så jeg tar litt og skrubber det rundt i ansiktet. Etterpå skyller jeg bare bort med vann.
Jeg liker denne veldig godt siden jeg sliter litt med uren hud og den rydder opp i ansiktet og gjør alt mye renere. Den tuben jeg har inneholder 50 ml.
Jeg vet dessverre ikke hvor mye den koster siden vi kjøpte den på cruisebåten i sommer, og der er det en del billigere.

- Har dere en type for skrubb til ansiktet?
 
God morgen alle sammen! :)

Nå tenkte jeg å skrive en liten anbefaling av parfymen min, Forbidden Rose by Avril Lavigne.

Forbidden Rose er en utrooolig god parfyme! Designet er kjempesøtt og den lukter .. haha, nå skal jeg prøve å forklare hva den lukter folkens .. Den lukter som en rose. Litt sånn uvelkommen rose blandt alle de visne rosene på en måte. Lever sikkert opp til navnet sitt.  Men uansett, den lukter utrolig godt - og jeg anbefaler den veldig mye! Min er på 30ml, og jeg tror den kosta 200 eller 250. Fikk den til jul av Kaja (bestii), så jeg er ikke helt sikker. Jeg elsker Forbidden Rose, helt klart favorittparfymen min. 


- Har dere Forbidden Rose eller noen andre parfymer av Avril? 

Hei! Jeg heter Cilje og er en jente på 13 år fra Bærum! Jeg blogger om det som interesserer meg, mote, sminke, foto osv. Legg meg gjerne til som venn, jeg sjekker alle innleggene i feeden som virker interessante! Kommenterer tilbake også. ♥

+ Legg meg til som venn


Arkiv


· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012


Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · hverdag · hår · innkjøp · inspirasjon · nails · outfit · sport · tanker · video

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits