Heihei!

I dag har jeg vært på Tusenfryd med trinnet, og senere drar vi på nattevandring.
Poster noen bilder fra jeg var på stranda med venner den perioden det var stekvarmt!

Celina ballerina 

Her er jeg og Ingebinge (ingeborgsk.blogg.no) elsk på deg! :*

Håper dere likte bildene! :) Vi snakkes i morgen! 
Heihei! <3

Har startet å filme innkjøpsvideoen nå, men tror jeg heller tar den i morgen når det er litt lysere - for det ble så mørkt inne på rommet nå, såja.
I dag har jeg vært på skolen, så på senteret med Maribesti og Kajabesti og i bursdag til tre gutter i klassen. Det var kjempegøy!
Vi snakkes i morgen, med video! Hahah fin

- Hva har dere gjort i dag? 
Hei dere!

Beklager at jeg ikke fikk blogget i går, men jeg dro på stranda med noen venner rett etter skolen - og så overnattet jeg hos Kajabesti uten macen.
Jeg skal til pappa i helgen, og blogger så klart hvis jeg får nett. ♥ Hvis ikke blogger jeg på mandag. 
Jeg må bare si tusen takk alle som leser bloggen min! I går våknet jeg opp, og sjekket blogg.no - da lå jeg på 22. plass på topplisten i Bærum! Tusen takk!
Jeg håper dere får en super langhelg og koser dere masse i finværet!
Nytt forsidebilde på facebook, hihi!

- Hva skal dere i helgen?
 
Heiloo <3

Som jeg lovet dere, så skulle jeg legge ut outfiten med dip dyen i dag, men jeg er syk - vondt i hodet og migrene, så det får jeg ikke gjort .. :(
Kaja besti har vært hos meg og passet på meg til mamma kom hjem, jeg er så glad i henne - hun er alltid der for meg når jeg trenger det. 
Jeg er veldig lei for det, og jeg begynner å bli bedre nå, men jeg orker ikke drive å ta masse bilder med selvutløseren når jeg egentlig ikke føler meg helt bra..
Håper det går greit, og vi får ta det igjen en annen gang, så får jeg lage mer dip dye. :-)Meg når jeg var frisk.  Skulle ønske jeg ikke hadde migrene.. Jeg lover å ta en outfit senere i uka når jeg er frisk !!
Hei dere :*

Da drar jeg på rideleir, ville bare si at jeg ikke får blogget i helgen, dessverre. Men sjekk innlegget nedenfor heer :)
Vi snakkes på søndag! 


 


- Tycks?
Hei! :-)

Dette er det første (andre) innlegget på bloggen. Jeg kommer til å blogge om mote, outfits, hverdagen, bilder jeg tar og generelle ting som skjer/ting som interesserer meg. Endrer på designet snart. Håper du liker bloggen min!
- Cilje.  
Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Hei! Jeg heter Cilje og er en jente på 13 år fra Bærum! Jeg blogger om det som interesserer meg, mote, sminke, foto osv. Legg meg gjerne til som venn, jeg sjekker alle innleggene i feeden som virker interessante! Kommenterer tilbake også. ♥

+ Legg meg til som venn


Arkiv


· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012


Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · hverdag · hår · innkjøp · inspirasjon · nails · outfit · sport · tanker · video

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits