Heihei! :)

Nå er jeg med runabeste. <3 Vi chillern maxlax! :)) Det er veldig kos pga det er så lenge siden jeg har sett henne! Love you. :*Hva gjør dere? <3
 
Heei!

I dag skal Runa komme til meg, det blir SÅ koselig i og med at jeg ikke har sett henne på leenge! Jeg drar til pappa senere. Blogges :*


Dette var i april :-) Gleder meg til å se deg igjen søta! <3

- Hva skal dere i dag? 
Hei!

Har kommet hjem fra Italia, kan si et ord.. kaldt. Haha! Men det er deilig å være hjemme igjen, i lille trygge Norge. Jeg drar til pappa i morgen, og skal på rideleir på søndag - jeg tror dessverre ikke det blir blogging da, men følg med på fredag/lørdag om en uke! :-) 

//

Har nettopp hatt besøk av nabopusen, Amigo. Han bor hos noen naboer litt lenger borti her, men han er ofte på besøk hos oss og koser og spiser skinke eller reker. Verdens søteste pusekatt! 

Såå fin pus da gitt. :-* 

- Har dere dyr? Hvordan?  
Heei dere! :-*

I morgen drar jeg til Roma med mamma! Det blir heerlig :-) Shopping, også skal vi bo på et veldig fint hotell! Så det blir braa! Har hvertfall noen butikker jeg allerede vet jeg vil besøke - A&F, Sephora, .. osvosv.  
Jeg har ikke noe kamera her de siste dagene (det stakk stefaren min av med, haha!) så det blir ikke så mye interessante innlegg med nye bilder, men jeg kommer jo hjem til mitt eget kamera snart da.


Haha, dette bildet er fra London i fjor! Har forandret meg litt da :-*

- Har dere vært i Roma før?
Hei dere! 

En som sikkert maaange i Norge har fått besøk av i dag er solen, og den kom jammen til oss i Bærum også. :-)
Så smarte som vi var så skulle jeg og broren min være swaggiser (aka minirappere), så jeg stod opp og tok på meg en stor og god hettegenser, og joggebukse + yankee capsen min som er av ull. Brur brukte hodet litt mer enn meg og tok på t-skjorte da, ehe. Som dere sikkert skjønte så har jeg kokt over fullstendig og vært varm og svett fra topp til tå..
Etter skolen dro jeg til Coop med Kaja, Andreas og brur. Vi kjøpte skolebrød og melkebart!  Så bare chilla vi i skyggen.
Senere dro jeg til Kaja hvor vi spiste middag og dro på ridning. Denne dagen har vært .. varm :P


fresht med hvalrossbart. 

- Har dere hatt sol i dag? 

Hei! Jeg heter Cilje og er en jente på 13 år fra Bærum! Jeg blogger om det som interesserer meg, mote, sminke, foto osv. Legg meg gjerne til som venn, jeg sjekker alle innleggene i feeden som virker interessante! Kommenterer tilbake også. ♥

+ Legg meg til som venn


Arkiv


· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012


Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · hverdag · hår · innkjøp · inspirasjon · nails · outfit · sport · tanker · video

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits