Heii!

Nå er jeg på fotballcup med laget! I dag har vi spilt to kamper, tapt begge, ehe. At the moment er vi på vei til konsert! Alexander Rybak, Madcon, Atle Pettersen osv kommer - så det blir en bra opplevelse! Vi snakkes! - Cilje
Ah, jeg er SÅ fornøyd med meg selv! 
Vi har noe som heter Indiajoggen på skolen en gang i året, der vi skal løpe en runde på 6 km, mye oppover, på asfalten, i skogen, og det værste - opp slalåmbakken. 
Jeg ble fjerd best av jentene på 7. trinn, og jeg er såå utrolig fornøyd! Tiden min ble 28 min. Hadde aldri trodd jeg skulle klare å presse meg så mye! Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å ta en lollipop, hehe. Men det var velfortjent da! :)Thumbs up!

Fortell om en gang dere har vært stolte av dere selv. 
 
Hei! Da har jeg kommet hjem fra siste året med Tinestafetten. Det var veldig gøy, selv om mitt lag fikk en litt dårlig plassering. Det viktigste er jo å delta. :) Så fikk vi sånne t-skjorter. De hadde veldig deilig stoff, så det var jo et pluss!Når vi hadde løpt kom mamma og hentet meg, og hun hadde med jordbær! Namnam!

- Er dere med på tinestafetten?

Hei! Jeg heter Cilje og er en jente på 13 år fra Bærum! Jeg blogger om det som interesserer meg, mote, sminke, foto osv. Legg meg gjerne til som venn, jeg sjekker alle innleggene i feeden som virker interessante! Kommenterer tilbake også. ♥

+ Legg meg til som venn


Arkiv


· Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012


Kategorier


· anbefalinger · bilder · Blogg · hverdag · hår · innkjøp · inspirasjon · nails · outfit · sport · tanker · video

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layouthits